Tein näitä napostelupaloiksi vieraille, ennen varsinaista illallista...ja kaikki meni samantien parempiin suihin. Suolaisen ja makean liitto toimi näköjään hyvin. Itse lisäsin vielä vähän tulisuutta mukaan, käyttämällä chilipähkinöitä.
Käytin pohjana valmiita Pirkan pizzapakastepohjia (2 kpl:n pakkaus). Kokeilin näitä ensimmäsita kertaa ja olin positiivisesti yllättynyt. En olisi itse pystynyt parempaan. Paistoin pizzat pizzakiven päällä ja niistä tuli meheviä, mutta rapeita.
Pähkinä-karpalopizza
2 pientä pyöreää pizzaa
Pirkka pakastepizzapohja (2 kpl)
Mozarella ja gouda juustoraastetta
Chilimaustettuja pähkinöitä (itse toin näitä Meksikosta)
Kuivattuja karpaloita
Hunajaa
1. Ota pohjat sulamaan n. puoli tuntia ennen paistamista.
2. Sivele pohjat hunajavedellä kevyesti.
3. Laita reilusti mozarellan ja goudan juustoraastetta.
4. Lisää kuivattuja karpaloita juuston päälle.
5. Paista uunissa (225 astetta) n. 15 min.
6. Lisää lopuksi rapeat pähkinät valmiiden pizzojen päälle.
Erittäin helppo tehdä ja taivaallisen hyviä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti